Adakah anda ingin meningkatkan kualiti ramalan loteri anda? Adakah anda mahukan nombor yang lebih betul dalam senarai main anda? Sudah tentu anda akan. Siapa yang tidak?

Semua orang mahu memperbaiki ramalan loteri mereka. Namun, berjuta-juta pemain masih belum menggunakan program perisian loteri untuk meningkatkan peluang mereka memenangi loteri. Sekarang nampaknya tidak bertentangan bahawa pada suatu hari ketika komputer dapat menganalisis masalah yang paling rumit dan mencabar pada masa kita, bahawa beberapa orang masih berpegang pada kepercayaan mereka bahawa menggunakan program perisian loteri untuk menganalisis lotere mereka adalah pembaziran masa yang bodoh. Siapa sebenarnya yang bodoh di sini?

Saya mula menggunakan komputer untuk menganalisis ramalan 4d loteri lebih dari 25 tahun yang lalu dan, walaupun begitu, mendedahkan corak dan tren nombor loteri yang belum pernah terdengar adalah perkara biasa. Dan, melainkan jika mereka adalah syarikat yang paling berjaya di dunia, tidak akan mengejutkan sesiapa pun bahawa perisian hari ini jauh lebih baik.

Ada masanya teknik ramalan lotere dirahsiakan dan diselimuti misteri. Itu kurang begitu hari ini. Baru-baru ini, banyak pakar loteri telah mengangkat tudung itu. Oleh itu, adakah anda ingin mengetahui nama algoritma ramalan loteri paling kuat yang pernah dibuat? Ia dipanggil Cycles. Saya tahu ini kerana saya mengembangkan teknik dan menamakannya.

Kaedah analisis Cycles bersifat revolusioner kerana tidak berminat dengan prestasi nombor loteri. Sebaliknya, ia memfokuskan dari mana nombor undian berasal; di mana pemain loteri harus mencarinya dalam sejarah loteri. Kitaran mengatasi nombor undian yang dipilih secara rawak dengan margin yang luas.

 

You might also enjoy: