Српска латиница: Српска латинична слова сама по себи нису језик, али то је процес који се назива романизација или латинизација српског језика. Како се врши латинизација? Укључује приказ српских слова која користе латинична слова. Латинско писмо се користи у српским регионима Босни и Херцеговини. Пренос латинице на ћирилицу може се извршити на мрежи. Можете да користите лекилогос или претварач српске латинице у ћирилицу на сајту pswapps.com за претварање ваших српских латиничних реченица у ћирилицу, такође постоји верзија ових веб страница. Лекилогос има српску латиничну тастатуру специфичну за овај језик. Помаже у куцању текста латиничним писмима.

 

 

Упутства за конвертор

 

 

Руска латиница у ћирилицу:

 

Руска латиница је представљање руских слова у латиничним абецедама. Ове руске латиничне абецеде такође би могле бити преведене на ћирилицу. Могао би се претворити пратећи основна правила писања слова и абецеде; Руски се може писати са малим изменама у латиничном писму Хус (чешки) или латиничном писму Гај (српскохрватски). Кратки И је замењен са Ј, Е (Је) је замењен чешким (јо) је замењен са É, Ú и Я (ja) је замењен са Á.

 

 

Конвертујте латиницу у ћирилицу монголски :

 

Ћирилица монголски: међу Online Konvertor teksta новијим или модерним стиловима писања ћирилица монголски је језик који највише доминира. Монголска ћирилица је скриптни језик који се користи у модерној националној држави Монголији као други језик монголског језика.

У уобичајеној рутини чини се да је ћирилица модерна. Монголска влада најавила је у марту 2020. године планове за употребу и ћирилице и конвенционалних монголских писама у владиним документима до 2025. године.

You might also enjoy: